Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Orpon hallitus ei sovi rasisminvastaisen kampanjan vetäjäksi

Sunnuntai 1.9.2024 klo 14.36 - Pirkko Turpeinen-Saari


Pääministeri Orpon hallitus on ilmoittanut aloittavansa rasisminvastaisen kampanjan. Kampanja on alkuunsa epäonnistunut koska maan 2 viimeistä presidenttiä ja hallitusta ovat tehneet perusteellista työtä Venäjän ja venäläisten demonisoimiseksi. Sen lisäksi ne ovat tehneet Suomessa asuvien venäläisten asumisen tukalaksi leimaamalla heitä jopa Venäjän kätyreiksi ja vakoilijoiksi.

Voidaan sanoa, että leimaamisen tekee pääasiassa media.

Media on kuitenkin täysin valtion ja presidenttien kontrollissa. Suomen media on syvästi presidenttien vallan alla.

Valtion turvallisuuskomitea muodostuu kaikkien ministeriöiden kansliapäälliköistä. Kansliapäälliköt valitsee presidentti siten, että presidentti hyväksyy virkamiehen valinnan eli hallituksen esityksen. Mikäli virkaan ehdotettu henkilö ei miellytä presidenttiä hän voi valita toisen henkilön hallituksen esityksestä poiketen. Presidentin kansliapäällikkö kuuluu myös turvallisuuskomiteaan.

Turvallisuuskomitean alaisuudessa toimii Mediapooli, jonka tehtävänä on hallituksen toimesta valvoa tiedonvälitystä. Presidentti Niinistö kutsui maahamme NATO:n hybridikeskuksen, jonka keskeinen tehtävä on hybridisota Venäjää vastaan. Kaikki Suomen medialaitokset - sanomalehdet, kustantamot ja TV-asemat ovat sitoutuneet työhön Venäjän demonisoimiseksi. Valtion sensuuri on totaalista.

Vaikka Suomen poliitikot ja media puhuvat jatkuvasti Venäjän hybridisodasta, he eivät mainitse, että Suomessa sijaitseva NATOn hybridikeskuksen ainoa tehtävä on Venäjä-vastaisen hybridisodan käyminen. Valtion mediakontrollia suorittava Mediapooli on sitoutunut saumattomaan yhteistyöhön NATOn hybridikeskuksen kanssa. Siten viimeiset 6 vuotta Suomen median välittämät uutiset ovat kattavasti USA/Nato- mielisiä ja yhteensopivia maan presidentin ja hallituksen tavoitteiden kanssa.

                                                         ***

Ukrainassa suoritettiin vastaavanlainen Nato-todellisuuden mukainen "totuuden uudelleenarviointi". Yhdysvallat valitsi maalle yhteistyössä natsien kanssa uuden hallituksen v. 2014 USA:n rahoittaman vallankaappauksen jälkeen.Historiankirjat kirjoitettiin uudelleen, oppositiopuolueet kiellettiin, samoin venäjänkielen käyttö kodin ulkopuolella, sensuurista tuli totaalista. Jopa Venäjän kanssa Minskin neuvotteluihin osallistunut ukrainalaisvirkamies tapettiin Kiovan kadulle koska uskottiin hänen olleen neuvotteluissa liian myötämielinen Venäjän näkemyksiä kohtaan.1000v vanha  Ukrainan ortodoksinen kirkko, johon kuuluu 20 miljoonaa kansalaista lakkautettiin viikko sitten.

Tätä demokratiasta täysin luopunutta valtiota Suomi rahoittaa ja aseistaa. Maata,joka on käynyt kansanmurhaa tavoittelevaa sisällissotaa Itä-Ukraian Donbassia vastaan 10 vuoden ajan tappaen siviilejä.

                                                     ***

Suomen median ollessa täysin hallituksen ja NATOn hybridikeskuksen hallinnassa se käy hybridisotaansa Venäjää vastaan hallituksen tavoitteiden mukaisesti.

Mikä on se ryhmä johon rasismi Suomessa kohdistuu?

Jokainen valtamediaa ja presidenttien puheita seuraava kansalainen voi havaita, että ainoa ryhmä johon merkittävä rasismi kohdistuu on venäläiset. Suomessa asuvat venäläiset ja venäläiset ylipäätään. Milloin venäläiset ovat vakoojia tai potentiaalisia sähköjohtojen tai vesiputkien katkaisijoita. Media kyseenalaistaa heidän mökkiensä laillisen sijainnin

Orpon hallituksen poliitkotkin ovat lähettäneet Ukrainaan nimikoituja ammuksia venäläisten tappamiseksi. Eikö rasismin korkein aste ole kohteen tappaminen. Kun Oulussa häiriintynyt nuori tappaa toista rotua edustavan kansalaisen kauppakeskuksessa media ja maan hallitus nostaa hälyn. Mutta kun ministeri tai eduskunnan puhemies lähettää ammuksen Ukrainaan toivotuksella, että se tappaa venäläisiä, maan hallitus vaikenee.

Edellinen pääministeri kävi tunnetun natsi-taistelijan hautajaisissa Kiovassa.

                                                  ***

Muualla Euroopassa tunnustetaan fasismin olevan palaamassa Eurooppaan. Aikoinaan Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Etelä-Amerikkaan siirtyneet natsit ja heidän jälkeläisensä ovat palanneet. Useassa Euroopan maassa oli toisen maailmansodan natsimiehityksen aikana vahva natsi-Saksaa tukeva väestön osa. 

Nyt fasismi ilmenee totuuden pimittämisenä ja totuudenpuhujien pidätyksinä. Totuudenpuhujien kuulustelut ja pidätykset lentokentillä tapahtuvat vaaleilla valittujen presidenttien ja heidän käskyläistensä toimesta. Viimeisimpänä esimerkinä on Ranskan presidentti Macronin kyvyttömyys noudattaa perustuslakiaan ja valita vaalit voittanut pääministeri ja sen lisäksi pidätyttää Telegram-viestipalvelun johtaja Durov uskomattomilla perusteilla.

Suomi ei koskaan käsitellyt sisällissotaansa tai natsiaikaa 1930-luvulla Suomessa. Demokratiaa tavoittelevat kansalaiset suljettiin vankiloihin kun taas heidän tappajansa selvisivät ilman oikeudenkäyntejä. Natsi-Saksan liittolaisuus oli kuin ilma jota hengitetään. Suomen evankelisluterilainen kirkko oli vallanpitäjien puolella.

                                                  ***

Suomi kävelee sokkona kohti kohtaloaan. Suomalaiset eivät tiedä miksi kaikki tapahtuu. Presidentin ja hallituksen vallankäyttö on niin läpinäkymätöntä, että hallituksen esitys "rasisminvastaisesta toimenpideohjelmasta" vaikuttaa normaalilta hallituksen hankkeelta. Kuitenkin sillä pyritään  pyyhkimään pois hallituksen tosiasiallinen tavoite eli siirtää Venäjä-vastainen rasismi toimenpideohjelman ulkopuolelle ikäänkuin se ei kuuluisi asiaan lainkaan.

Avainsanat: rasistinen Orpon hallitus, Suomen venäläisten vaino, venäläisen kulttuurin syrjintä, valheet Ukrainan natsismista, venäläisten tappaminen suomalaisilla aseilla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini