Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Ukrainan Azovin natsi-pataljoonan PR-kiertue Euroopassa

Lauantai 3.8.2024 klo 15.13 - Pirkko Turpeinen-Saari


Samaan aikaan kun kuulemme Israelin eduskunnan, knessetin käsittelevän lakia vangittujen palestiinalaisten raiskausten sallimisesta ja mahdollisuudesta ampua kuula kalloon osalle vangeista, jotta saadaan vankiloihin lisää tilaa, saamme lukea Ukrainan natsipataljoona Azovin PR-matkasta Eurooppaan.

Azovin natsipataljoona on tunnettu ihmisarvon mitätöinnistä ja Hitlerin ihannoinnista. Se on toiminut yhdessä NATO-joukkojen kanssa Donbassin kansanmurhan toteuttamisessa vuodesta 2014 tähän päivään saakka. Azovin joukot estivät Mariupolin Azovstalin tehtaan kellareihin piiloutuneita siviilejä pakenemasta ja hakeutumasta turvaan Venäjän armeijan suojaan turvakäytäviä pitkin.

Kun natsit vihdoin kömpivät ulos terästehtaasta antautuen Venäjän armeijalle, mukana kömpi useita Nato-upseereita aivan kuten Syyrian armeijan vapauttaessa Aleppon jihadistien kynsistöä, sementtitunneleista kömpi jihadistien rinnalla useita Nato-upseereita.

                                                         ***

Yhdysvaltojen talouspiirit rahoittivat jo Hitleriä. Heti toisen maailmansodan päätyttyä Yhdysvallat alkoi rahoittaa myös Ukrainan natseja.

Yhdysvaltojen suorittaessa CIA:n avustamana natsien kanssa yhteistyössä Ukrainan verisen vallankaappauksen v. 2014 ,rahaa käytettiin 5 miljardia dollaria kertoi apulaisulkoministeri Victoria Nuland. Kanadan nykyinen varapääministeri Friedland oli hänen seurassaan seuraamassa Maidanin tapahtumia. Koko EU:n kerma oli suopea vallankaappaukselle. Presidentti Janukovichin kanssa sovitusta vaalien aikaistamisesta huolimatta kaappausta ei peruttu ja erityisesti nykyinen Kiovan johtaja Klitscko vastusti sopimusta.

Ukrainan natsit antoivat tuolloin mielellään haastatteluja ja väittivät kuinka paljon heillä on tosiasiallisesti valtaa pienestä parlamenttiedustuksestaan huolimatta.

Yhdysvallat valitsi Ukrainalle uuden hallituksen, joka lähtikin heti natsiarmeija oikean sektorin johdolla hyökkäämään demokratiaa kannattaneita ja presidentti Janukovichia tukeneita Donbassin asukkaita vastaan. Demokratiaa kannattaneet Krimin ja Donbassin asukkaat vaativat autonomiaa ja oikeutta itse määrätä asioistaan.

                                                     ***

EU:n ja Yhdysvaltojen rahoituksella ja Naton aseistuksella sisällissota jatkui aina siihen saakka kun Donbass itsenäistymisensä jälkeen kutsui Venäjän tarjoamaan aseellista apua sisällissodan päättämiseksi. Ukrainan natsivaikutteinen hallitus Yhdysvaltojen myötävaikutuksella vain kiihdytti sotaa huolimatta YK:n hyväksymästä Minskin sopimuksesta.

Nyt siis Azovin pataljoonalla on aikaa kiertää Euroopassa PR-tarkoituksessa. Sen edustajien tarkoituksena on rekrytoida uusia jäseniä Eurooppaan paenneista ukrainalaisista. Osanottajien on mahdollista koskettaa oikeita natsi-sankareita jotka ovat 3rd Separate Assault Brigaden jäseniä. Prikaatin johtajana on Andrii Biletsky. Tämän prikaatin jäsenet ihailevat Hitleriä ja heidän tunnuksensa muistuttaa Waffen SS symbolia.

Kiertueen tarkoitus on myös rahankeruu, tavata fanejä,ja ellei osanottajat halua tulla mukaan rintamalle, he voivat perustaa vaihtoehtoista palvelua ulkomailla. "Meidän ihmisiämme on joka puolella" tarkoittaa sitä, että samanmielisten joukkoa voi kasvattaa missä tahansa.

Järjestö Feine Ukraine. Saksalais-ukrainalainen yhteistyöjärjestö on järjestänyt useita tapahtumia innostaakseen kokoamaan lisää aseita Ukrainalle, saamaan lentokieltoalueen ja lisää NATO-joukkoja Ukrainaan. Hotelli Continental Berliinissä oli varattuna kokoontumiselle.

                                                   ***

Natsi-aatteen uudelleen elvyttäminen Saksassa ei ole kuitenkaan miellyttänyt kaikkia. Sahra Wagenknechtin puolue kyseenalaisti sen, minkä seurauksena suurin osa heinäkuun lopussa Saksassa järjestettäväksi suunniteltuja tapahtumia peruutettiin. Samoin Bryssel ja Rotterdam peruuttivat tapahtumat.

Sen sijaan Puola ja Liettua vastaanottavat joukon innolla. Muistammehan Liettuan natsimieliset tappajaiset, joissa toisen maailmansodan aikana saksalaiset seurasivat sivulla kun liettualaiset siviilit heittivät vauvoja ilmaan ja ampuivat heitä lennosta rantadyyneillä tapahtuneissa juutalaisten ja muiden ei-sopivien henkilköiden tappajaisissa.

Myös muissa Baltian maissa natsijoukkojen kunnia on palautettu ja syrjään siirretyt muistomerkit on palautettu puistoihin. 

Ukrainassa natsismin kunnian palauttaminen on toteutunut paitsi koulukirjoissa myös katujen ja aukioiden nimissä.                     

                                                 ***

USA:n ja EU:n  rahoittama ja aseistama natsien hallitsema Ukraina ja myös USA:n rahoittama ja aseistama fasistinen kansanmurhaa suorittava Israel ovat ajan merkkejä. USA ei ole demokratia. Sen kongressin ja eduskunnan jäsenet ovat Israelin ja yhdysvaltalaisen juutalaiseliitin AIPAC in rahoittamia. Kansanmurhasta syytety Israelin pääministeri Banjamin Netanjahu sai valheelliselle puheelleen kongressissa valtavat aplodit.

Kukaan Yhdysvalloissa ei puutu siihen, että Israel murhaa Palestiinan johtajia, mitkä murhat edellyttävät Yhdysvaltojen tiedusteluapua. Terrorismihan on Yhdysvaltojenkin tavaramerkki. Nordstream kaasuputken räjäyttäminen ja iranilaisen kenraali Soleimanin murha Irakissa ovat vain muutamia esimerkkjä.

Suomen hallitus ja media ovat samalla tavalla "ostettuja". USA:n johtaman Naton hybridikeskus sanelee mediapoolin välityksellä Suomen kansalle natsi/fasistisen todellisuuden annettuna. Kansanmurhaajilla on Suomessa tiedotusvalta. 

Avainsanat: Nato ja natsit, Azovin natsi-pataljoonan Euroopan kiertue, USA:n rahoitus Azoville, Varsova, Wroclaew, Praha, Vilna, Rotterdam ja Bryssel, Sahra Wagenknecht


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini