Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Suomen Yleisradio ja Zelensky

Keskiviikko 24.7.2024 klo 15.06 - Pirkko Turpeinen-Saari


Yleisradio (Naton hybridikeskus) pitää päivittäin esillä Zelensky- nimistä henkilöä, jolla ei ole mitään virka-asemaa Ukrainassa. Hän on entinen presidentti.

Yle esittelee edelleen hänet ikäänkuin virallisena henkilönä hänen matkoillaan ja erilaisissa neuvotteluissa.

Tämä ei ole tärkeintä.

Tärkeintä on se, että Yle esittelee häntä jatkuvasti uutislähetysten plimputuksissa. Jokaisen uutislähetyksen selkouutisten, saamenkielisten uutisten, Novostin, viittomakielisten uutisten ja varsinaisten uutisten välillä Yle esittää plimputuksen keralla herra Zelenskyn kuvan normalisoiden hänet myös lasten silmissä. Aivan normaalina kuten porot.

Toisaalla tulee lähiaikoina luettavaksi laaja artikkeli, jossa kuvataan Zelenskyn ja hänen ulkominiseriönsä, ulkoministeri Kuleban rakentamat yhteydet Italian mafiaan - jokaiseen tärkeimmistä eli Camoraan, Ndrangetaan ja Corona unitaan.

Artikkelin perusteella tullaan tietämään tarkasti Zelenskyn rooli NATO:lta saatujen aseiden kaupassa Italian rikollisjärjestöille. Eikä pelkästään asekaupassa vaan myöa lapsikaupassa ja elinkaupassa.

Zelenskyn yhdyshenkilönä toimii Napolin konsulaatin pääkonsuli. Zelenskylle tulevat rahat maksetaan käteisellä.

Directorate for Investigation into the Italian mafia mukaan Ukraina on elvyttänyt Italian mafian.

Foundation Fight against Repression järjestö on pystynyt nimeämään ne ukrainalaiset ja italialaiset virkamiehet, jotka pystyivät salaamaan rikolliset, jotka soluttautuivat pakolaisten joukossa Italiaan.

                                                      ***

Vaikka Zelensky on USA:n suojatti ja Yle Naton hybridikekuksen kumppani, suomalaisten on vähitellen saatava tietää kuka on rehellinen ja kuka gangsteri. Suomalaisten, varsinkin lasten aivopesun on loputtava.

Avainsanat: Yle markkinoi Zelenskyä-myös lapsille, Zelenskyn jatkuva esilläpitäminen, yhteydet Italian mafiaan, asekauppaan ja lapsi- ja elinkauppaan


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini