Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Biden, Netanjahu, Zelenski; virallisen Suomen sankarit

Lauantai 27.1.2024 klo 10.59 - Pirkko Turpeinen-Saari


ICJ, YK:n alainen korkein oikeusistuin määräsi eilen Israelia hillitsemään kansanmurhahankettaan ja antamaan kuukauden kuluessa raportin siitä, millä tavoin se on välttänyt tappamasta palestiinalaisia, edistänyt heidän ravinnon saantiaan, terveyspalveluitaan ja välttänyt heidän kulttuurinsa tuhoamista.

ICJ:n päätöksen kuvauksista kävi ilmeiseksi, että oikeusistuin katsoo kansanmurhan olevan meneillään. Se kuvasi Israelin hallituksen ja muun johdon kansanmurhaan yllyttäviä lausuntoja sekä luetteli paitsi uhrilukuja myös sairaaloiden, kirkkojen ja moskeijoiden tuhoamista, ravinnon puutetta kotien menetystä ja tuhoa.

Tällä oikeusistuimella ei ole välineitä panna kansanmurhan lopettamista päätökseen. Sen sijaan se voi viedä päätelmänsä YK:n turvallisuusneuvoston käsiteltäväksi, mihin Algeria on sen viemässä.

                                                    ***

Mitä tekee Suomen hallitus? Tähän mennessä se on välttänyt myöntämästä, että se tietäisi kansanmurhan olevan meneillään, vaikka Israelin väkivaltaiset toimet palestiinalaisia kohtaan ovat jatkuneet vuodesta 1948 lähtien. YK:n äänestäessä välttämättömästä tulitauosta Gazaan, Suomi pidättäytyi äänestämästä. Turvallisuusneuvostoss Yhdysvallat on toistuvasti ainoana valtiona käyttänyt vetoa tulitauon estämiseksi.

Eduskunnan Yleisradio ei ole ainakaan näkemissäni uutislähetyksissä kritisoinut sanallakaan Israelin toimia, puhumattakaan, että uutisissa tai ajankohtaislähetyksissä olisi haastateltu palestiinalaisia johtajia tai tutkijoita. Erinomainen haastateltava olisi Suomessakin vieraillut Mustafa Barghouti.

Kansanmurhaa päivittäin seuraavalle on tullut selväksi, että Israel ei ainoastaan pyri tappamaan kaikkia Gazan asukkaita, vaan se pyrkii myös tuhoamaan palestiinalaisen identiteetin. Israel pommittaa tekniikan avulla tunnistamiaan henkilöitä murhaamistarkoituksessa. Kohteena on yliopiston prefessoreita, kirjailijoita, runoilijoita lehtimiehiä laajoine perheineen ja sukuineen. Pommitusten kohteena on keskiajalta peräisin olevia kirkkoja, moskeijoita ja museoita. Räikein esimerkki on historiallisen arkiston tuhoaminen palestiinalaisen identiteetin tuhoamiseksi.

Israelin hallituksen tavoite tuhota koko palestiinalainen väestö käy toteen eräiden ministereiden vaatimuksesta estää kaikki ruoan, veden, polttoaineen ja lääkkeiden toimittaminen Gazaan. Puolustusministeri Galant esittää tavoitteiden perusteluksi sen, että palestiinalaiset ovat eläimiä.Israelin kansalaisia on kokoontunut Israelin hallinnassa olevalle raja-asemalle osoittamaan mieltään estääkseen kaikki kuljetukset Gazaan. Mielipidetiedustelut osoittavat israelilaisten enemmistön olevan täysillä kansanmurhahankkeen takana.

                                                  ***

Ilman Yhdysvaltojen taloudellista, aseellista ja sotilastiedustelun tukea ja jättipommeja Israel ei voisi yksin toimia kaiken kansainvälisen lainsäädännön vastaisesti.

Presidentti Biden on ideologisesti kansanmurhahankkeelle myötämielinen. Hänen psyykensä rakenne on rasistinen.

Demokraattipresidentti Bill Clintonin ryhdyttyä hankkimaan Yhdysvalloille jalansijaa Balkanille pommittamalla serbejä, hän sai sivustatukea senaattori Joe Bidenilta, joka kutsui serbejä "kretiineiksi". Serbit olivat ainoa kansanryhmä, joka ylläpiti hallitsemillaan alueilla kaikkien 12 alueella asuvan kansanryhmän tasaveroisia oikeuksia. Yhdysvallat sen sijaan liittoutui kalifaattia rakentavien Bosnian muslimien ja puhdasta albaani-Kosovoa tavoittelevien albaanien kanssa.

Yhdysvallat on tappanut valloitushankkeissaan miljoonia ihmisiä toisen maailmansodan jälkeen luokitellen kansat liittolaisiin ja vastustajiin. Tällä hetkellä Yhdysvallat jatkaa Maidanin v. 2014 verisestä vallankaappauksesta lähtien jatkunutta Ukrainan sotaa NATO-liittolaistensa kanssa. Uhrattuaan miljoona ukrainalaismiestä politiikkansa hintana ;puolimiljoonaa kuollutta ja  saman verran tai ylikin haavoittunutta, Biden on sormi suussa.

Yhdysvallat on hävinnyt kaikki sotansa mutta aseteollisuus kiittää. 

                                                 ***

Ukrainan presidentti Zelensky on Yhdysvaltojen vasalli. Yhdysvallat (tosin EU-liittolaistensa kanssa)maksaa Ukrainan armeijan palkat, sosiaaliturvan, sodankäynnin ja aseet onhan yhteistyö jatkunut jo neljännesvuosisadan.

Äärimmäisen korruptoitunut presidentti Zelensky on rakentanut kolossaalisen russofobian turvallisuuspalvelu-SBU:n  ja NATO:n kanssa yhteistyössä. Hintana on ollut tuhannet poliittiset vangit, enemmistön käyttämän venäjänkielen käytön kieltäminen, toisen maailmansodan muistomerkkien tuhoaminen, enemmistön kannattaman ortodoksisen kirkon tekeminen laittomaksi, kaikkien oppositiopuolueiden kieltäminen ja rauhansopimusten laatimisen tekeminen laittomaksi. Natsijohtaja Stepan Bandera on nostettu jalustalle. Hänen patsaitaan on pystytetty, katujen nimiä on muutettu hänen kunniakseen, jopa juutalaisten joukkomurhan muistopaikalle vievä katu on nimetty hänen mukaansa Kiovassa.Historiankirjoista on otettu Banderaa myötäileviksi muutetut uudet painokset.

                                                 ***

Suomen valtiojohto ja media ovat liittoutuneet ihailemaan Bidenin, Netanjahun ja Zelenskyn aikaansaannoksia. ICJ:n kansanmurhapäätöspäivänä Yleisradio antoi runsaasti tilaa Netanjahun selityksille. Päivittäisissä uutislähetyksissä ei oikein tiedä onko Yle osa Israelin sodanjohtoa.

Yhdysvaltojen ulkopolitiikka vajoaa uskottavuuden alapuolelle. Presidentti Biden mumisee epäselvästi eikä ole tiedossa toimiiko hän todella presidenttinä. Ulkoministeri Blinken vääntelee käsiään valehdellessaan koko maailmalle "Putin on jo hävinnyt sodan".

EU:n sensuuri estää suomalaisia näkemästä, että vierellämme on Venäjä-niminen sivistysvaltio, jonka presidentti ja ulkoministeri ovat täysissä järjissään ja voimissaan. Heille kansanväliset lait on tarkoitettu noudatettaviksi eikä jokin tuulesta temmattu "demokraattisten valtioiden sopimusvarainen järjestelmä" jossa käytännöt määrää Yhdysvallat mielivaltaisine talouspakotteineen. 

Israelin kansanmurhajärjestelmä saa Suomen valtion ja median hyväksynnän (presidentti Urho Kekkonen oli eri mieltä). Suomen eduskunta nousi seisaalleen taputtamaan natsismia muistuttavan valtion johtajalle Zelenskille. Suomessa liputettiin laajalti Ukrainan lipuilla kuten natsi-Saksan aikaan natsi-Saksan lipuilla. Liittoutumalla taloudellisesti ja sotilaallisesti Bidenin Yhdysvaltojen kanssa Suomi on menettänyt kaiken uskottavuutensa. Yhdysvaltalaiset asiantuntija Douglas Macgregor, Jeffrey Sacks ja Scott Ritter pitävät suomalaisia tyhmeliineinä meidän luovutettua puolueettomuutemme.

Presidentti Bidenin taustahenkilöt halunnevat Suomesta uuden Ukrainan koska sieltä ovat miehet ja aseet loppuneet. Suomi on tarjoutunut sotaretoriikallaan siihen rooliin.

P.S. Blogissani on sivun oikeassa alalaidassa arkisto painike. Sieltä löytää vuodesta 2008 lähtien kaikki blogini. Jos esimerkiksi haluat tutkia mitä Maidanin vallankaappauksen aikaan Kiovassa ja Krimillä tapahtui, sieltä löydät lisää tietoa. Monet blogit Syyriasta tarjoavat tietoa, joka on ollut valtamediassa harhaanjohtavasti. Toivon, että moni aloittaa seikkailun blogeissani, joissa on nyt 4,5 miljoonaa käyntiä.

                             

Avainsanat: ICJ, Biden, Netanjahu, Zelensky, kansanmurhaajat, kansainvälinen oikeus, Suomen pimeä puoli, rasismi/russofobia


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini